This Post Has 6 Comments

 1. Kinga

  Üdv!

  Most voltam a nyáron egy csoporttal egy kisebb erdélyi kiutazáson, és különlegesen jó élményekkel tértem haza! Akárhova mentünk, a táj és látvány lélegzetelállító volt. Kifejezetten jól esett a hegyi túra, ami bár nem volt egy hétköznapi séta, mégis kellemesen lefárasztott. 🙂

  A szállásról még annyit mondanék megjegyzésképpen, hogy a képek nem adják vissza a valódit, mert élőben még az is kiválóbb!

  Köszönök mindent, és a továbbiakhoz sok sikert!

  Kinga

 2. Lajos

  Egy ötnapos erdélyi barangoláson vettem részt nem is olyan régen. Nagyon nagy élmény volt a számomra látni a szép tájat és látni az emberek arcán a boldogságot. Amikor lehetőségem adódik akkor újra részt fogok venni egy kis barangoláson.

  További sok sikert kívánok az Erdélyi barangoló csapatának.

  Lajos

  1. LÁRIS CSILLA

   Sajnos mi már csak jövő tavasszal tudnák részt venni egy ilyen túrán.Örülök ,hogy rá találtam erre az oldalra.És biztos fogunk rá jelentkezni,mivel szeretném egy álmomat meg valósitani,hogy el jussak oda!

 3. Erika

  Erdélyi barangolásunk öt napja alatt annyi fantasztikus élményt szereztünk, amennyit máskor, máshol még soha.
  A legnagyobb élmény a hegyi túra volt,ahová egy kedves csacsi is elkísért bennünket, hogy könnyítsen a terheink hordozásában. A különleges csodák pedig a hegycsúcson vártak ránk: a csend, a „zordon Kárpátoknak/ fenyvesekkel vadregényes tája”, a lenyugvó és másnap hajnalban felkelő nap látványa.
  Számomra pedig nagy örömöt jelentett ,hogy a Medve-tavi fürdés és a sok-sok finom házi készítésű-adalékmentes- élelmiszer elfogyasztása után az ekcémával küzdő gyermekünk bőre jelentősen javult.

  Köszönjük a túravezetőnknek a kiváló idegenvezetést, a fáradhatatlan gondoskodást, amivel körülvett minket.
  További sok sikert kívánunk.
  Erika és családja

 4. Balázs

  Idén augusztusban barangoltam Erdélyben, REMEK VOLT, ha oda készülsz, menj a Gyurival!
  Üdv.:
  Balázs

 5. Juhász Jánosné/Erzsike/

  2015.07.20.-07.25.
  Egy csodálatos hetet töltöttünk a közelmúltban Erdélyben és az elénk táruló táj szépsége újból és újból lenyűgözött bennünket.
  Az erdélyi emberek szorgalmasak, vendégszeretőek. Nem mindig értettük egymás beszédét, de a szeretet nyelve összekapcsolt bennünket.
  A friss, tiszta levegő, a minden igényt kielégítő, a finomabbnál finomabb tájjellegű ételek, a bennünket körülvevő figyelmesség, gondoskodás mind-mind Isten ajándéka volt.
  Szálláshelyünk Dédabisztrán volt. Körülöttünk dombok, mögöttük halványan kirajzolódtak a Kelemen Kárpátok egyre emelkedő csúcsai. A Bisztra patak völgyét a források sokasága és a finom, roston sült falatok tették emlékezetessé. Megcsodálhattuk a Maros szeszélyes folyását, hol egy kicsiny patak, hol pedig egy egészen széles folyóként mutatta meg szépségét.
  Szárhegyen felkerestük a Lázár kastélyt, Gyergyószentmiklóson egy rövid pihenőt tartottunk,utána irány a Pongrácz tető /1100m/; elképesztően szép látvány fogadott bennünket, a távolban, a Nagyhagymás hegycsoportnál ered a Maros.
  Következő ámulat a Békás szoros, hatalmas, 300 méteres sziklafalak lábainál csörgedező patak. A Békás patak táplálja a Gyilkos tavat, ahol a csónakázás sem volt minden napi élmény.
  Felmérhetetlen sebességgel teltek a napok, de jutott idő Szovátán, a Medve tó kellemes, sós vizében is megmártózni. Parajdon megcsodáltuk a sóbánya monumentális méreteit, mélyeket szippantottunk a tiszta, gyógyító levegőből.
  Többször megfordultunk Szászrégenben , ezt a várost is szívünkbe zártuk.
  Ezek csak a kiemelkedően emlékezetes helyek voltak, de nincs elég szó mindenről megemlékezni. / Farfaslaka, Marosvécs, Marosvásárhely gyönyörű épületei, Csucsa Ady-ház/
  Köszönjük idegenvezetőnknek, Gyurinak kedvességét, türelmét, mindenre kiterjedő figyelmességét és fáradtságot nem ismerő közreműködését!”

Vélemény, hozzászólás?