A világ legszebb helyévé választották Erdélyt

Erdélyt választotta a világ legszebb helyévé a Lonely Planet. a legismertebb útikönyv szerkesztői szakértő csoportot állítottak össze, a csoport értékelése mellett az utazók véleményét is figyelembe vették. Erdély festői tájai maga mögött hagyta Bajorországot, Nyugat-Izlandot de még Hawaii lenyügöző tájait magamögött hagyta. Nézd meg képeken a vadregényes és a világ legszebb helyeit, tájait! A következő képeken megtekintheted melyek a legszebb képek a világon és mely helyek nyerték el a világ legszebb helye címet.

A Föld legkülönlegesebb vízeséseként tartják számon a Bigéri-vízesést

A Föld legkülönlegesebb vízeséseként tartják számon a Bigéri-vízesést. A vízesés szépségét még inkább különlegessé teszi, hogy a sziklákon lévő mohaszőnyeg szinte beleolvad a zuhatagba. Erdély legszebb helye lett a Bigéri-vízesés, érdemes meglátogatni.

Románia leglátványosabb természeti csodái közé tartozik a Tordai-hasadék.

Románia leglátványosabb természeti csodái közé tartozik a Tordai-hasadék. A hasadék hogy körülbelül két kilométer hosszan húzódik a 250-300 méter magas sziklafalak között, nem véletlen lett erdély egyik legszebb helye.

A Fogarasi-havasok szintén a világ legszebb helye

A Fogarasi-havasok szintén Erdély páratlan, vadregényes vidékei közé tartozik. Hegyi tavak, vízesések, valamint félelmetesen kanyargó szerpentinek fokozzák a táj szépségét. Látogass el erdély legszebb helyei egyikéhez a Fogarasi-havasokhoz.

A vilgá legszebb helye: Békás-szoros

A Békás-szoros a Keleti-Kárpátok gyönyörű szurdokvölgye, erdély legszebb helyei közé tartozik. A hatalmas, 200-300 méter magas sziklafalak lélegzetelállító látványt nyújtanak.

A Gyilkos-tó a vilgá legszebb helyei között

A Gyilkos-tó, nemcsak Erdély egyik legszebb természeti csodája, hanem az egyik leglátogatottabb turistalátványosság és világ legszebb helye.

A Szent Anna-tó a Csomád-hegység kráterében fekszik, bekerült a világ legszebb helyei közé

A Szent Anna-tó a Csomád-hegység kráterében fekszik. Közkedvelt úti célok közé tartozik a világ legszebb helye.

Forrás és képek: femina.hu